2009. január 8., csütörtök

A védelmező aura 5.rész

Szerencsére vannak olyan módszerek, amikkel mintegy karban tudjuk tartani energiaterünket. Egyszerű dolgok, amik semmiféle szakértelmet nem igényelnek.

Szóljuk azonban pár szót arról is, hogy mik azok, amik gyengítenek bennünket.

Megfigyelések szerint auránkat gyengítik a szeszes italok, a kávé, cigaretta és a kábítószer. Nem tesz jót ugyanígy az sem, ha renszeresen degeszre tömjük hasunkat. Szintén károsak lehetnek gondolataink.

A harag, a düh, a féltékenység, korunk rákfenéje a stressz mind rombolják energia-háztartásunkat.

Az optimista életfilozófia, a mások problémáira való fogékonyság, és embertársaink szeretete azonban erősítik energiaterünket.

Külön ki kell emelni a legszebb emberi érzelmek egyikét, a szerelmet. Köztudott, hogy a szerelmesek gyakran olyan teljesítményeket préselnek ki magukból, amire normál állapotban nem lennének képesek. Amikor egy szerelmes párt megkértek arra, hogy engedjék meg azt, hogy lefényképezzék az aurájukat, érdekes felvétel született. A két ember energiatere szabályosan összefonódott, színe pedig a piros árnyalataiban vibrált. A legérdekesebb megfigyelés azonban az volt, hogy bár az energiaterek összefonódtak, nem gyengítették, hanem erősítették egymást.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése