2009. január 6., kedd

A védelmező aura 4. rész

Auránk egy másik érdekes tulajdonsága, hogy emlékezettel bír. Szintén a fényképfelvételek hívták fel arra az érdekességre a figyelmet, hogy ha olyan személyről készült fotográfia, akinek mondjuk fél keze, vagy fél lába hiányzott, az nem jelentett hiányt az aurában. A fényképeken jól lehetett látni a hiányzó végtag teljesen szabályos energetikai képét, pedig gyakran hosszú évtizedek teltek el a csonkolás óta.

A legfontosabb felfedezés, amit a vizsgálatok hoztak, az volt, hogy auránk mintegy visszatükrözi szervezetünk egészségi és érzelmi állapotát. Ráadásul ezt olyan hihetetlenül pontosan teszi, ami mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Az egészséges emberek auratere a megfigyelések szerint kb. 40-60 cm vastag burokként veszi körül testünket. Szerkezetében kifelé áramló finom energiavonalakat lehet megfigyelni. Ez az energiavonal az, ami a legtöbbet képes elárulni egészségi állapotunkról. Ha ez a sugárzás erőteljes és szimmetrikus, akkor az egyén minden készséget kizárólag egészséges.

Ha ez a harmónia felborul, és az aura aszimetrikussá válik, a sugárzó vonalak eltorzulnak, akkor a vizsgált személynél valamilyen betegség van kialakulóban, vagy pedig érzelmi instabilitásban szenved. A vizsgálatok azt is kimutatták, hogy ha ebben az állapotban auraterápiát alkalmaznak, a kialakulófélben lévő betegséget vissza lehet fordítani, ill. javítani lehet a beteg kedélyállapotán.

Amennyiben a vizsgált személy auratere egyébként szabályos képet mutat, de kórosan vékony, vastagsága nem éri el a 10-20 cm-t, az a vizsgált személy fizikai kimerültségéről árulkodik. Ha az aura képe erősen torzult, rajta szakadások figyelhetők meg, akkor ez arra hívja fel a figyelmet, hogy az illető valamilyen betegségben szenved. További érdekesség az, hogy az aura mérete még az egyébként teljesen egészséges embereknél sem állandó.

Reggel a legvastagabb, ahogy telik a nap, szervezetünk fárad, és mire eljön az este, jelentősen elvékonyodik. Ez az energiaszint-csökkenés azonban sokkal jelentősebb, ha idegi kimerültséggel van dolgunk, ha a napunk rohanással telt, mintha fizikailag fáradtunk volna el.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése