2009. január 5., hétfő

A védelmező aura 3. rész

A volt Szovjetunióban élt egy kislány, Natalja, aki súlyos genetikai rendellenességgel látta meg a napvilágot. A kutatóknak 8 évig sikerült Őt életben tartani, de ez alatt az idő alatt világhírnévre tett szert. Úgy látta mások auráját, mint mi a hétköznapi tárgyakat. Képes volt megmondani, hogy ki, milyen betegségben szenved, sőt, egyszerű érintésével meg tudta gyógyítani más emberek nyavalyáit. Az elvégzett klinikai vizsgálatok aztán rendre ki is mutatták az érintett területen található valamelyik szerv kezdődő megbetegedését. Mivel minden mindennel kölcsönhatásban van, a kutatók egy rendkívül érdekes vizsgálatot folytattak le. Beteg embereket két csoportra osztottak. Az egyik csoport hagyományos kezelést kapott, a másik csoport kezelését kiegészítették auraterápiával is. Vannak ugyanis olyan különleges képességű emberek, akik képesek arra, hogy saját aurájuk frekvenciáját kisebb nagyobb mértékben ugyan, de tudatosan elhangolják. Mintegy ráhangolódnak a beteg disszonáns rezgésszintjére.
Amikor ebben az elhangolt állapotban elkezdik az aurát energiával feltölteni, kismértékben ugyan, de mindig emelik az energia rezgésszámát, egészen addig a pontig, amíg el nem érik a beteg szervezet normális rezgését. Ekkor egy érdekes dolog jelentkezik: amint a szervezet újra a saját frekvenciáján rezeg, beindul a szervezet regenerálódási folyamata, és a beteg meggyógyul.
Igaz, az ilyen finomhangolás nem megy egyszerre, sok esetben hetekre van szükség, hogy a normális energiaszint visszaálljon. Mindenesetre az auraterápiában részesült csoport sokkal magasabb gyógyulási értéket mutatott fel, mint a kontrollcsoport. Az ilyenkor készített felvételeken pedig jól megfigyelhető volt, hogy a terapeuta és a beteg között energiacsere jött létre, amit az aura színének és vastagságának a változása is jelzett. Az aura egy másik érdekes tulajdonsága, hogy információtartalommal is bír az őt kibocsátó személyről. Peter Hurkos, Amerikában élő magyar származású parafenomén például olyan képességgel rendelkezik, hogy ki tudja olvasni ezeket az információkat. Ha egy ember megfog egy tárgyat, aurájából valamennyi megragad az illető tárgyon, és napokig, hetekig is rajta marad. Amikor Mr. Hurkos megfog egy ilyen tárgyat, képek peregnek le előtte, mintegy látja a tárgy viselőjét, és átéli annak személyiségét. Sok esetben még az illető nevét is meg tudja adni. Gyakran a rendőrség is igénybe veszi médiumi képességét. Ilyen képességgel rendelkezett a belga Gerard Crosyet, vagy a magyar Kele János, aki az ’50-es években a rendőrség keretein belül használta médiumi képességeit. El is nevezték társai léleklátónak. Ha pedig élő személlyel került fullkontaktba, vagyis megérinti őt, akkor az illető összes viselt dolga az ő tudatában megjelenik. Mr. Hurkos képessége olyan elképesztő, hogy még Stephen Kinget is megihlette, és a „Holt sáv” című regényének főszereplőjét róla mintázta meg. Peter Hurkos egyébként nem ezzel a tulajdonsággal született, hanem egy majdnem végzetes autóbaleset utóhatásaként jelentkezett nála fura médiumi képessége.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése