2009. január 4., vasárnap

A védelmező aura 2. rész

Miről árulkodik még az auránk? Ha mindenki számára egyformán látható lenne az aura, sok kellemetlenségtől tudnánk megszabadulni. Elváltozik például mind a színe, mind a mérete akkor, ha hazudunk. Vagy pedig ha félünk, vagy éppen boldogok, netán szerelmesek vagyunk. Az ezoterikus irodalmak szerint, ha spirituálisan fejlesztjük magunkat, akkor is finomodik, és ez által erősödik a testünket körülvevő energiatér. A harag, az irigység, a kapzsiság vagy féltékenység ugyanis mind –mind olyan érzés, amely kedvezőtlenül hat lelki életünkre. Megterhelnek bennünket és ez által gyengítenek. Ha azonban valaki képessé válik arra, hogy felülemelkedjen ezeken, az érzéseken, akkor boldogabbá, kiegyensúlyozottabbá válik, amitől aurája energetikai szintje is megváltozik pozitív irányban. Ha tehát változtatni akarjuk auránkat, saját magunkat kell megváltoztatnunk.

Milyen érdekességeket rejt még ez az energiatér? Léteznek olyan emberek, akiktől szinte menekülünk, mert rosszul érezzük magunkat a jelenlétükben. Vannak olyanok is akikhez viszont vonzódunk. A Kirlian-fotózás lebbentette fel erről a titokról a fátylat. Arról van szó, hogy vannak olyan emberek, akiknek olyan kicsi az energiaterük, hogy kénytelenek valahonnan pótolni. Egyszerűen leszívják a miénket. Mindez pedig egyáltalán nem tudatosan történik náluk. Mi elfáradunk a jelenlétükben, miközben ők felfrissülnek. A másik esetben pedig arról van szó, hogy egy olyan személlyel hozott össze a jó sorsunk, akinek energiaszintje ugyanolyan magas, mint a miénk. Így ő nem kényszerül megcsapolni a mi energiánkat. Ezek az állítások nemcsak elméletek, hanem tények, mivel a folyamatot ezzel a fotózással ki lehet mutatni.

Miután a kutatóknak sikerült kézzelfoghatóan bizonyítaniuk az aura létezését, behatóan kezdték azt tanulmányozni. Sok érdekességre bukkantak. A legegyszerűbb a növények vizsgálata volt, mivel a Kirlián-fotózás nagyfrekvenciás teret igényel, és sok kutató véleménye szerint ez az elektromos tér az emberekre káros. Az első érdekesség az volt, hogy más képet mutatott ugyanannak a növénynek a levele akkor, amikor egészséges volt, és más képet akkor, amikor a növényt valamilyen kór támadta meg. Az egészséges levél képe sugárzó, erőteljes volt, és szabályos. Az a levél azonban, amelyik valamilyen betegségben szenvedett, teljesen más képet mutatott. A levelet körülvevő aura szabálytalan, és változó vastagságú képpel jelent meg a fotónegatívon.

Amikor az embereket fényképezték le ilyen módon, néha rendellenességet lehetett felfedezni az aurájuk bizonyos részein. Itt foltokat, szakadásokat lehetett megfigyelni, ami arra utalt, hogy a szervezetben valami nincs rendben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése