2009. január 11., vasárnap

A védelmező aura 7. rész

1. Mivel az aura rétegekből tevődik össze, a fizikai testhez legközelebbi réteg, és annak színe a fizikai állapotunkról nyújt hű tükörképet. A következő réteg az érzelmi, a mentális, és a spirituális energiák jellemzői, amelyek azonban hatással vannak a fizikai réteg színére is.

2. Minél tisztább és árnyaltabb egy szín, annál jobb. A piszkos, ködös, zavaros színek kiegyensúlyozatlanságra, és más problémákra utalnak.

3. Ha a színek sötétek, de élénkek, teltek, akkor az igen magas energiaszintet jelent, ami azonban nem jelent feltétlenül problémát.

4. Az aurában nem minden esetben csak egy szín dominál, megjelenhetnek más színek is ugyanabban a rétegben. Ez nem jelent feltétlenül problémát. Ilyen esetben arra van szükség, hogy értelmezni tudjuk a színeket összefüggésükben, kombinációjukban.

5. Mivel egy másik ember auráját csak a sajátunkon keresztül láthatjuk, ezért minden esetben tisztáznunk kell, hogy a mi energiaterünk éppen milyen színű. Ez azért fontos, mert saját auránk rétege elszínezi a másik ember aurájának látott képét.

6. Tisztában kell lenni azzal is, hogy a látottakat erősen befolyásolja az, hogy pillanatnyilag milyen a mi lelkiállapotunk.

7. Szem előtt kell tartani, hogy maga a szín, annak elhelyezkedése, tisztasága mind mást és mást jelent. Ezeket mindig összefüggésükben kell értelmezni.

8. Nagyon fontos tudni, hogy az aura változik. Gyakran egyetlen nap leforgása alatt többször is. Minden hatással lehet rá. Minden érzelmi, fizikai, vagy mentális tevékenység befolyással lehet rá.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése