2009. január 19., hétfő

A védelmező aura 8. rész

És most lássuk a színeket:

· A PIROS szín erős energiára utal, a tűz és az elsődleges alkotóerő színe. Eltökéltségre, szenvedélyességre utal. Ugyanakkor utalhat haragra, szerelemre, szexualitásra vagy árlényegülésre. A piszkos piros azonban kiegyensúlyozatlanságra, elcsigázottságra vagy gyulladásra is utalhat.

· A NARANCS szín a melegségre, kreativitásra utal, vagyis az érzelmek színe. Bátorságot, örömet és társas hajlamot is takarhat. Ha színe nem tiszta, akkor büszkeségre, feltűnési vágyra következtethetünk belőle. De jelenthet hiúságot, aggodalmat is.

· A SÁRGA a legkönnyebben látható auraszín. A mentális aktivitásnak az elsődleges színe. Tisztánlátást, bölcsességet, intelligenciát jelent. De ez a szín jelzi a látens psziképességeket és a megérzőképességet is. Piszkos árnyalatai túlzott gondolati és elemzőtevékenységre utalhat. Kritikus szemléletmódot, dogmatikus gondolkodást tükröz.

· A ZÖLD az együttérzés, az érzékenység színe, nyugalmat, fejlődést jelent. A megbízható emberek színe. Ha a zöld szín a kék felé hajlik, akkor tulajdonosa gyógyító képességekkel rendelkezik. Ha a zöld piszkos árnyalatú, bizonytalanságot, nyomorúságot jelent. De takarhat féltékenységet, birtoklási ösztönt is.

· A KÉK szintén jól látható szín. A nyugalom, a csönd színe. Odaadást, igazságosságot, és komolyságot tükröz. Ám jelenthet élénk képzelőerőt, és jó intuíciós képességet is. Piszkos árnyalatai melankóliát, gátoltságot, hajszoltságot, aggodalmaskodást, önkényességet tükröznek.

· A LILA a melegség és az átváltozás színe. A szív és a tudat, a test és a spiritualitás összhangját jelenti. Tulajdonosa önálló, intuitív, dinamikus személyiség. Bíborszínű változata nagy szenvedélyeket és akaraterőt is takarhat, de utalhat nagyobb erőfeszítésekre is.

· A RÓZSASZÍN a feltétel nélküli szeretet, az együttérzés, a tisztaság színe. De jelenthet örömet, kényelmet, erős társtudatot. Összességében olyan emberre utal, aki nyugodt, szerény, a művészetekért és a szépségért rajong. Ha piszkos árnyalatú, új szerelem, és újfajta látásmód születésére utalhat.

Mint látjuk, auránk nagyon fontos szerepet tölt be életünkben. Egyrészt védelmez bennünket a káros behatásoktól, másrészt hűen tükrözi egészségi és mentális fejlettségünk szintjét. Nem árt odafigyelni rá, mert ha vigyázunk rá, egyszerűen jobban fogjuk magunkat érezni a bőrünkben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése